دیدار رئیس فدراسیون با رئیس هیأت ووشو نیروهای مسلح؛ برگزاری میزگرد «ووشو؛ هنری برای امنیت»
عصر امروز در اراک؛
دیدار رئیس فدراسیون با رئیس هیأت ووشو نیروهای مسلح؛ برگزاری میزگرد «ووشو؛ هنری برای امنیت»
۱۴۰۴/۰۹/۳۰  |   ۱۶:۳۶:۲۸

رئیس فدراسیون ووشو در ادامه سفر استانی به مرکزی با رئیس هیأت ووشو نیروهای مسلح دیدار و گفت‌وگویی داشت.

به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون ووشو؛ عصر امروز امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو با حضور در فرماندهی انتظامی استان مرکزی با سرتیپ‌دوم هادی رفیعی‌کیا، فرمانده انتظامی استان و‌ رئیس هیأت ووشو نیروهای مسلح دیدار و گفت‌وگویی صمیمانه داشت.
در ادامه رئیس فدراسیون ووشو در میزگرد علمی «ووشو؛ هنری برای امنیت و ورزشی برای زندگی» به میزبانی فرماندهی انتظامی استان مرکزی حضور یافت.
سردار رفیعی‌کیا در این مراسم با تشریح محورهای اصلی این میزگرد و برنامه این طرح، اظهار داشت: بسیاری از منش‌ها، رفتارها و نحوه تقویت جسم و روح پلیس به ووشو مرتبط و نزدیک است و ما از این نظر، تألیفاتی انجام دادیم و حالا میزگردی نیز درنظر گرفتیم. در سند معماری فراجای آینده، دیپلماسی ورزشی مدنظر قرار گرفته و ووشو باید مهارت نبرد پلیس را ارتقا بدهد. بر اساس این سند پلیس باید به سطحی از بالندگی برسد که در ووشو نیروهای مسلح تصمیم‌ساز باشد.
در بخش پایانی امیر صدیقی، رئیس فدراسیون ووشو با تقدیر از برگزاری این میزگرد گفت: این یک مدل بسیار ارزشمند برای توسعه و بسط در ابعاد مختلف نیروهای مسلح است. حضور سردار رفیعی‌کیا نعمتی برای ووشو است چون ذهن پویا و فعالی دارند. اتفاقات دوره فرماندهی ایشان کم‌نظیر بوده و ما از ایشان تقدیر می‌کنیم. در تقدیر از زحمات نیروی انتظامی باید بگویم حفظ جان یک انسان از مدال طلا هم باارزش‌تر است. ما از این طرح حمایت کامل می‌کنیم و خوب است مراسم بزرگ‌تری برای استفاده از ظرفیت علمی کشوری برای بسط این موضوع داشته باشیم. عملیاتی کردن این سند بیش از مسائل مالی ارزش دارد.
گفتنی است؛ صدیقی در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات سردار رفیعی‌کیا در رأس ووشو نیروهای مسلح، با اهدا یادبودی از طرف اداره‌کل ورزش‌وجوانان و هیأت ووشو استان از وی تقدیر به‌عمل آورد.