امیر صدیقی (زادهٔ ۱۴ فروردین ۱۳۶۳ در تهران) رئیس فدراسیون ووشو ایران است. كه مجدداً برای یک دوره چهار ساله با 49 رای از 50 رای ماخوذه در 13 تیر 1403 بعنوان رییس فدراسیون انتخاب شد. پیش از این در دور اول ریاست خود در تاریخ ١٥ تیرماه ١٣٩٩ با راى قاطع مجمع براى مدت چهار سال براى این سمت انتخاب شده بود. او فعالیت خود در ورزش را از سال ۱۳۸۱ در حوزه برگزاری رویدادهای بین المللی با فدراسیون فوتبال آغاز کرده است.
وی نائب رئیس کمیته کونگ فو فدراسیون جهانی ووشو از سال 2023 و نائب رئیس کمیته توسعه و بازاریابی کنفدراسیون ووشو آسیا از سال 2018 میباشد، همچنین صدیقی رییس کمیته بین الملل و عضو هیات رییسه انجمن کوراش آسیا و اقیانوسیه از سال 1400 می باشد و در تاریخ ۴ آذرماه ۱۴۰۲ رئیس کمیته حقوقی انجمن بینالمللی کوراش شد.
طى مدت زمان همكارى خود با فدراسیون فوتبال در برگزاری بیش از ۱۰۰ مسابقه بین المللی از جمله انتخابی المپیک، جام جهانی فوتبال و قهرمانی باشگاه های آسیا و ... فعالیت كرد. او در سمت های مختلفِ از جمله دبیر بازی های قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا، مسئول رسانه ای و مدیر برگزاری رویدادها با این فدراسیون همكارى داشت.
امیر صدیقی دارای مدرک دکتری مدیریت ورزش است. وی همچنین در سال ۱۳۸۵ در رشته مهندسی مکانیک طراحی جامدات از دانشگاه فارغ التحصیل شده است. وی در سال ۱۳۹۰ با دریافت بورسیه تحصیلى، بعنوان نخستین فرد از ایران، در رشته فوق لیسانس مدیریت و حقوق ورزشی فیفا از سوی مرکز تحقیقات بین الملل ورزش CIES برگزیده شد و تحصیلات تکمیلی خود را در سه کشور انگلستان، ایتالیا و سوییس ادامه داد و سرانجام وی در سال ۱۳۹۱ با نمره برتر در دانشگاه حقوق نیوشاتل سوییس دانشگاهی که دکتر محمد مصدق نخست وزیر فقید ایران در آن تحصیل کرده بود، فارغ التحصیل شد و به ایران بازگشت تا در ورزش ایران فعالیت خود را ادامه دهد. ولی مجددا در ابتدای سال 2013 وی از سوی کمیته بین المللی المپیک IOC در لوزان سوییس دعوت به کار شد و تا پایان سال ٢٠١٦ در دپارتمان توسعه و همکاری های بین المللی به فعالیت پرداخت.
صدیقى داراى مدرك داوری درجه یك فوتبال بوده و قضاوت های متعددی در مسابقات فوتبال نیز داشته است. از سال ۱۳۸۷ لغایت ۱۳۸۸ بعنوان مدیر پروژه ویژن آسیا "طرح توسعه فوتبال در ایران و استان تهران" فعالیت کرد.
وى از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را در فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلوى ایران بعنوان رییس کمیته روابط بین الملل آغاز نمود و در همان سال نیز بعنوان مشاور امور بازاریابی و مدیر بین الملل فدراسیون ووشو منصوب شد.
از ابتدای سال ۱۳۸۹ بعنوان دبیرکل فدراسیون شنا، فعالیت خود را با این فدراسیون ادامه داد. او با حضور در این سمت جوانترین دبیر فدراسیون های ورزشی ایران نام گرفت. در آن زمان با پیشرفت چشمگیر فدراسیون شنا در حوزه بین الملل، ایران توانست کرسی ریاست فدارسیون شنا غرب و آسیا میانه را بدست آورد. در همان سال با حفظ سمت دبیركلى فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، بعنوان مدیر اجرایی كنفدراسیون شنا غرب آسیا انتخاب شد.
او در پروژه های مهمی همچون برگزاری کنفرانس های بین المللی، جوایز محیط زیست و ورزش زنان IOC و همکاری با سازمان ملل متحد و یونیسف فعالیت نموده است.
او در سال ۱۳۹۵ با نیت خدمت به ورزش کشور دوباره به ایران بازگشت و در فدراسیون های ورزشی مختلف همچون فدراسیون اسکی، فدراسیون وزنه برداری، فدراسیون فوتبال، فدراسیون اسکیت و فدراسیون تیراندازی در پروژه های مختلف بعنوان مشاور رییس فدراسیون به فعالیت پرداخت.
در طول این مدت وی توانست نقشى موثر در حوزه دیپلماسی بین الملل ایفا نماید و کرسی های مهمی همچون نایب رییسی فدراسیون اسکیت آسیا و عضویت در هیئت اجرایی فدراسیون جهانی تیراندازی را برای اولین بار در تاریخ این رشته هاى ورزشى برای ایران به ارمغان بیاورد.
وی همچنین تنقش پر رنگی جهت اخذ مجوز فعالیت هاکی روی یخ ایران را بعد از ۱۰۰ سال، را داشت و در پرونده های مهم حقوقی در دادگاه حکمیت ورزش CAS به دفاع از ورزش کشور بپردازد.
او همچنین به مدت دو سال از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۸ بعنوان رئیس دفتر توسعه و همکاری های بین الملل فدراسیون بین المللی ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی IZSF فعالیت کرد.
وى در حال حاضر دبیر کمیسیون توسعه روابط بین الملل كمیته ملى المپیك از سال ١٣٩٧ تا 1401 و دبیر كمیسیون حقوق ورزشی از سال ٩٧ لغایت ٩٨ بوده است و در حال حاضر عضو هیات رییسه انجمن حقوق ورزشی ایران است. صدیقى در سال ۱۳۹۸ نیز بعنوان رییس کمیته روابط بین الملل فدراسیون هندبال و مشاور رییس فدراسیون به فعالیت می پرداخت.
او توانست در سال ۱۳۹۷ نیز بعنوان نایب رییس کمیته توسعه و بازاریابی كنفدراسیون ووشو آسیا انتخاب شود.
همچنین وى در خردادماه ۱۳۹۸ بعنوان رییس کمیته تایچی ایران از سوی دکتر مهدی على نژاد رییس وقت فدراسیون ووشو ایران و معاون توسعه ورزش قهرمانی منصوب شد که پروژه های مختلفی جهت توسعه ورزش همگانی با رویکرد سلامت همچون "تایچی علیه دیابت" و " تایچی برای بهبود MS" و طرح سفیر سلامت ووشو را در ایران به اجرا در آورد.